Fördelarna med bingo

Många bingospelare kan intyga hur spelet förbättrat både psyke och fysik. Nya och potentiella spelare kan vara glada att veta att förutom alla rolig och underhållning som tillhandahålls av bingospel finnglada bingospelares det flera hälsofördelar. Flera studier har pekat på de psykiska hälsofördelarna med att spela bingo. En studie har till och med visat att spelet kan ha en positiv inverkan på livslängden.

Forskningsstudier har visat att (oavsett om det sker online eller i en bingohall) aktiviteten innebär tydliga psykiska hälsofördelar. En publicerad studie jämförde hand-öga koordination och korrekta svarstider mellan regelbundna bingospelare och icke-spelare. Resultaten visade tydligt att bingospelare hade snabbare hand öga reflexer och gav mer exakt svar på grund av den mentala fingerfärdighet som underhållits genom att spela bingo. I samma studie jämförde forskare grupper efter ålder. Forskare delade upp deltagarna i "unga" och "gamla" och testresultat mellan de två grupperna var nästan identiska. De äldre som spelat bingo hade samma svarstider som de unga deltagarna. Forskare säger att bingo kräver snabb mental uppmärksamhet och håller därför hjärnan skarp långt upp i åldern.

Några studier har visat att de som spelar bingo för riktiga pengar är lyckligare än den allmänna befolkningen, några av spelarna på online bingo webbplatser har rapporterat om extrema nivåer av lycka. De psykologiska fördelarna med bingo är väl etablerad. Att spela bingo producerar mer hjärnaktivitet och lindrar stress. I dagens konkurrenskraftiga ekonomiska klimat har människor ett större behov av avkoppling än någonsin tidigare. Bingo är ett utmärkt sätt att till en låg kostnad lindra stress och vinna pengar på samma gång. Att spela bingo ger också social interaktion som är viktigt för den psykiska hälsan.

Social interaktion är oerhört viktigt. Studier har klart visat att social interaktion leder till större välbefinnande och en studie visade att människor som ägnar sig åt vanliga sociala aktiviteter lever längre än de som inte gör. Vissa människor tror att online bingo är för ensamvargar men inget kunde vara längre från sanningen. De flesta nätbingo webbplatser har separata chattrum för varje spel och spelare uppmanas att prata med varandra under spelets gång. På landbaserade bingohallar är att prata under spel ett allvarligt brott mot etiketten. Chattrum är ett bra ställe för spelare att träffa nya vänner.

Utöver de hälsofördelar som tillhandahålls av bingospelare finns även möjlighet att vinna betydande belopp. För inte så länge sedan bingo ett spel med små insatser. Så är idag inte fallet och i Sverige har flera spelare blivit miljonärer på bingo. För dem som är söker spänning och underhållning, vill förbättra sin hälsa och samtidigt ha chansen att vinna pengar är bingo det perfekta valet.

 

Välkommen

Välkommen till bingoon.n.nu. Här kan du läsa allt om casino och bingo på nätet.

Facebook

Nyhetsbrev